zondag 20 juli 2014

Australië 2014 - de laatste loodjes....

Vandaag hangt de reiskoorts echt in huis, samen met de bedwelmende hitte. Inpakken bij deze temperaturen is geen lachertje, maar we zijn er doorgeraakt.
De meisjes hun spullen voor het chirokamp zijn afgezet, morgen de meiden zelf. Daarna gaan ze naar hun papa voor twee weken en die koffertjes staan ook klaar.
Onze tassen moeten nog gevuld worden met enkele laatste spulletjes, dan wegen en check!
Alles voor de handbagage ligt al klaar en kopietjes van al onze documenten staan  veilig op het WWW.
Nouga is al van vrijdag op vakantie, de gerbils sinds gisteren en Poes gaat morgen naar haar buitenverblijf.
Nu is het enkel nog aftellen tot morgen half vijf, dan vertrekken we naar de luchthaven.
Een Starbuckske en mijn vakantie begint, maar Carl ziet echt op tegen de lange vlucht. We zullen pas woensdagochtend in Sydney aankomen en dat zien zijn lange benen niet goed zitten. Dat we er dus maar gauw zijn, zodat we beiden in de stemming zijn om aan ons avontuur te beginnen.
Met het oog op wat deze week gebeurde met de vlucht van MA, besef ik des te meer dat we van deze reis moeten genieten. Angst om te vliegen is er niet, maar je neemt de gebeurtenissen wel mee in het achterhoofd. Heb toch een beetje de drang om morgen nog eens naar de ouders te bellen voor vertrek.... you never know!
Hoop deze nacht de reisstress nog even van me af te kunnen schudden en een beetje te kunnen slapen.
Morgen is het zover en hopelijk kunnen we via deze weg toch wat mensen meenemen op onze reis. Wij horen graag iets van jullie en kijken alvast uit naar reacties en bevindingen.
Tot gauw!
Joke


2 opmerkingen:

  1. De eerste keer dat de respons op onze blog niet zal worden opgevrolijkt door Patrick....we nemen je mee in gedachten makker! You will not be forgotten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een fantastische reis toegewenst!
    Wendy & Mark

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Joke & Carl