vrijdag 17 juli 2015

THAILAND 2015 (nog enkele dagen....)

De planning is klaar en het pakken van de zakken kan beginnen. Dit jaar kozen we voor Thailand. Eerst een vooral een keuze die dit jaar bij ons budget past, na de reis naar Australiƫ vorig jaar en het idee dat we volgend jaar weer een duurdere bestemming kiezen. Ook omdat we dit jaar slechts twee weken gaan. Genoeg om Thailand eens vanuit een andere invalshoek te bekijken , vorige keer bezochten we vooral Bangkok en Chang Mai.
Maar ook deze keer laten we Bangkok niet links liggen, Kao San heeft ons hart toch een beetje gestolen en we zullen eerst daar even bekomen van de vlucht. Daarna trekken we verder naar Ayutthaya en Lopburi. Tempels en aapjes gaan bekijken. Volgende bestemming wordt Kanchanaburi, waar we gaan genieten van de natuur rond de River Kwai.
Tot slot vliegen we naar Krabi waar we een weekje gaan Islandhoppen. Daar zal het hem vooral om rust te doen zijn en genieten van de prachtige natuur.
We kijken er alvast naar uit!!!! En ja, met ons weet je natuurlijk nooit, die planning kan zo weer omgegooid worden.... :-) Wat we wel zeker weten is dat we gaan genieten van elkaar, de natuur, het rondtrekken, de gastvrijheid en het overheerlijke Thaise eten.

Sawadee!!!

Joke


Ao Nang Thialand HQ Wallpaper

1 opmerking:

  1. Veel plezier, wij kijken uit naar foto's en verslagen!
    Wendy & Mark

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Joke & Carl