woensdag 29 juli 2015

THAILAND 2015 (Kanchanaburi - Krabi)

Vandaag onze verhuisdag van Kanchanaburi naar Krabi! We hoeven maar om vier uur deze namiddag onze vlucht te halen, dus nemen we nog eerst heel relax een ontbijtje. De zakken staan al klaar en om 11 uur komt het busje hier langs. Twee uur zeiden ze ons om naar onze bestemming te geraken, Mo Chit busstation in Bangkok. Vandaar nemen we een tuktuk of taxi naar de luchthaven. 
We moeten blijkbaar nog wennen aan de Thaitime, want om half twaalf komt de bus pas opdagen en moet dan eerst nog een heleboel andere stops doen. 
Een uur later dan gepland komen we in Bangkok aan, eerste stop Kao San….. wij moeten nog wat verder…. de buschauffeur begint hier privĂ©taxi te spelen voor elke Thai die hij kent en het lijkt dat we nooit op onze bestemming zullen geraken… de tijd dringt.  We vragen hem hoe lang hij denkt nog onderweg et zijn en vertellen dat het wel heel dringend wordt, dus besluit hij ons maar uit de bus te zwieren en meteen een taxi op te zetten. Gelukkig maar, want de weg naar de luchthaven loopt niet echt vlot. We besluiten tol te betalen om de snelweg te nemen, dat gaat een pak sneller, maar eenmaal aan de luchthaven sta je weer vast.
Om drie uur komen we aan en we hebben nog wat tijd om iets te drinken hier….. en wat ziet mijn oog?????? Krispy Kremes!!!! Die kan ik niet voorbij laten gaan! 
Na een vlucht van een dik uurtje landen we in Krabi. We nemen een taxi naar het guesthouse, achteraf bekeken passeren de bussen hier ook, en zijn zeer tevreden bij het zien van onze slaapplaats. Gezellige bungalows tussen het groen en hele leuke kamers! 
Tijd om een stapje in de wereld te gaan zetten!

Sawadee!!!!


Joke

onze kamer

uitzicht vanuit onze kamer

1 opmerking:

Dank je voor je reactie! Joke & Carl