woensdag 29 juli 2015

THAILAND 2015 (Aonang)

Vandaag doen we het rustig aan….
We beginnen met een ontbijtje en gaan dan wat chillen aan het zwembad. Nu hebben we het helemaal voor onszelf, dus profiteren we ervan. 
Net na de middag nemen we de tuktuk naar het dorpje en kuieren we er rustig wat rond. Je hebt hier een heleboel restaurantjes, barretjes en winkeltjes vlak aan het strand, waar je uren kan doorbrengen. Carl laat zich verleiden tot een nieuwe selfiestok, eentje om U tegen te zeggen!!!!
We voorzien ons ook al van een waterdichte rugzak, aangezien we de volgende dagen toch af en toe eens met de boot mee zullen varen. 
Na een hapje, keren we nog even terug naar onze kamer om ons wat op te frissen en Carl duikt alweer het zwembad in. 
Tegen de avond gaan we op zoek naar een massage (Carl oliemassage en ik nam de voetscrub)en een gezellige plaats om te eten, maar deze keer viel die wat tegen… Tom Yam, dakterras, maar we kregen ons eten hier nog voor onze cocktail, niet echt vers us en gewoon uit de pot geschept. Het was ook helemaal niet zo lekker. De eerste keer dat we dit hier zo ervaren. We maken nog een wandeling en komen zo voorbij een Indisch restaurant, waar we toch nog even halt houden uit nieuwsgierigheid. We nemen een kleine appetizer en wanen ons terug twee jaar in de tijd. 
We halen herinneringen op en genieten achteraf van een heerlijk Chai! Hier zien ze ons zeker terug!!! Voldaan keren we terug naar onze kamer….

Sawadee!!!!


Joke

Aonang beach

de longtailboats zijn hier de taxi's

de avond valt

1 opmerking:

Dank je voor je reactie! Joke & Carl