vrijdag 7 april 2017

USA 2017 (Salem)

Ook vandaag waren we heel vroeg op. Na het ontbijtje in het motel, vertrekken we richting Salem, de heksenstad.
Vroeg opstaan heeft vaak het voordeel dat je heel wat weg kan afleggen op een dag, maar nu staan we veel te vroeg in Salem en alle musea gaan pas open om tien uur. Dus wandelen we wat rond, zoeken al uit welk museum we best willen bezoeken, eten een hapje in Nick’s firestation en gaan eens langs bij de tattooshops van Kelly Doty (inkmaster seizoen 8).  Zo is het snel na tienen en we gaan naar de Which House Museum. Daar krijgen we een voorstelling te zien die de heksenjacht in Salem in 1692 goed uitlegt en daarna een rondleiding over heksen van vroeger tot nu. Best interessant en we sluiten ons bezoek af in de giftshop. 
Vanuit Salem gaan we richting noorden via  ‘1A scenic highway’. Zo komen we langs hele mooie plekjes en rijden we vooral langs zee en strand.  Als we Portland naderen komen we  nog wat winkelcentra tegen en we duiken hier en daar toch nog eens binnen. 
Het is al late namiddag als we in Portland aankomen en hier vinden we niet echt onze draai. We besluiten verderop een motel te zoeken om zo al goed op weg te zijn voor Vermont, onze bestemming van morgen. We slapen in de Travelodge voor een 70 dollar en gaan eten in Applebees, gezellig en lekker. We kijken alweer terug op een mooie dag en kruipen onder de wol. 


Joke en Carl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Joke & Carl