woensdag 5 april 2017

USA 2017 (Boston)

Shipping off to Boston…. stond al lang op ons verlanglijstje, maar het kwam er maar niet van. 
Tot we een aanbieding zagen om voor een prikje de Atlantische Oceaan over te vliegen, en we hakten de knoop door… Boston en New England… here we come!
Elke reis gaat natuurlijk gepaard met de nodige organisatie. Nouga eerst wegbrengen naar oma en opa, Lore plant haar eigen reisje naar Krakau, Nette gaat op kamp naar Dworp en poeske krijgt elke dag bezoek en eten. Dus we zijn klaar om te vertrekken. 
Zondag vroeg uit de veren, want Taxi Sonja brengt ons om zeven uur naar Station van Zaventem om van daaruit door te reizen naar Brussel-Zuid. Daar komen we goed op tijd aan en hebben we tijd voor ontbijt alvorens we de trein opspringen richting Schiphol.
Zoals gewoonlijk loopt in Schiphol niet alles van een leien dakje en moeten we zowel voor de boarding passen en de bagage drop ons toch aanmeldden bij de helpdesk, maar uiteindelijk komt alles goed. We hebben nog tijd voor een burger en dan maken we ons op voor de vlucht. 
Netjes op tijd en met een hele leuke crew stappen we op en het moet gezegd…. Delta stelde deze keer niet teleur. 
Als we landen in Boston, passeren we de ATM en halen we de auto af. Of we een groter model wilden, vroegen ze ons aan de balie… Nee hoor, wat we bestelden is goed genoeg. En of!!!!
Als we onze auto mogen kiezen, een zeer ruime Dodge, vragen we ons af hoe het groter model er dan wel uit moet zien!!!
Door de spits rijden we naar het centrum van boston en het Midtown Hotel heeft gelukkig een hele makkelijke parking, dus onze auto zijn we snel kwijt. 
We duiken toch nog even Boston in, en eindigen in een Ierse pub, waar we aan de praat geraken met een Ijslands koppel. Enkele biertjes later zoekt we onze kamer op en hopen we de jetlag te slim af te zijn door lekker op te blijven, maar helaas, een paar uur later liggen we toch al wakker.

Toch ons best doen om nog even door te slapen…

Joke en Carl

3 opmerkingen:

Dank je voor je reactie! Joke & Carl