woensdag 5 april 2017

USA 2017 (New Hampshire)

Weer vroeg wakker… maar vandaag is dé dag….. Shopping Day!!!!!
We rijden de staatsgrens over naar New Hampshire, Merrimack Outlet. Hier lijken we wel de enige klanten in de hele mall!!!! We hebben het kot voor ons alleen en kunnen naar hartelust passen in de winkels, op onze sokken de winkel doorlopen op zoek naar een andere maat en kopen aan een superkorting!!!!! Het is hier megagroot en vullen hier onze hele dag! Vergeet voor je naar hier komt zeker je VIP-pas niet aan te vragen via internet. Die geeft je nog eens extra kortingen!!! Tax hoef je in New Hampshire ook al niet te betalen…. alleen maar voordelen dus vandaag, en daarom ook een goed gevulde koffer!
Tegen de avond rijden we door naar Salem, daar willen we graag slapen zodat we morgen eens kunnen bekijken wat de heksenstad te bieden heeft. We komen aan in Salem en willen in de GPS het adres intikken van de Super 8, dat zochten we gisteren al op. Maar……. blijkbaar heeft New Hamshire ook een Salem en het adres dat we hebben is voor Salem NH en wij zitten in Salem Massachusetts….Het blijft een raadsel waarom al die staten dezelfde namen gebruiken!!!!!
Met het adres zijn we dus niks en we hebben geen wifi, dus kunnen ook niks opzoeken. We parkeren even op de parking van Dunkin Donuts om van hun wifi gebruik te maken en vinden op een tiental minuutjes van hier een Ecolodge. Voor 70 dollar kunnen we hier een nachtje slapen en ontbijt is inbegrepen. 
Er is een grote shopping mall in de buurt, maar die laten we links liggen. Genoeg geshopt vandaag! Buffalo Wild Wings daarentegen biedt ons een hapje en een tapje…. meer hebben we niet nodig. 


Joke en Carl

2 opmerkingen:

Dank je voor je reactie! Joke & Carl