woensdag 5 april 2017

USA 2017 (Boston)

Omdat we toch niet echt lang konden slapen, staan we heel vroeg op en kopen we in het hotel een ticketje voor de Trolley Tour ($ 38 pp). We hebben hier maar een dag en dit is dus de ideale manier om de stad helemaal te bezichtigen op korte tijd. Het zonnetje hebben we vandaag alvast mee en na de sneeuw die ze hier de voorbije dagen hebben gehad, beseffen we dat we blij mogen zijn met deze stralende dag.
Na het ontbijt bij Thorntons, stappen we het busje op en de eerste stop die we doen is Fenway park. De thuisbasis van de Red Sox (honkbal) staat vandaag in rep en roer want het nieuwe seizoen begint. Heel veel volk hier en veel sfeer. We maken hier een rondje en duiken de fanshop binnen. Niet te geloven wat je allemaal kan kopen…
We stappen het busje weer op en de volgende stop is MIT, de Business University. Van hieruit kan je de metro nemen naar Harvard. We duiken de Outbound in en twee haltes verder zijn we er…. Harvard University. Indrukwekkend om eens te zien en we genieten ervan om de studenten te zien wandelen op campus of te zien werken op hun laptop in een koffiebar. Leuk om dit eens gezien te hebben.  
We beslissen om met de bus door te rijden naar de haven omdat we met ons ticket ook een Harbour Cruise mogen doen. Heel leuk en leerrijk. De gids vertelt heel veel over de geschiedenis van Boston. Als we terug aanmeren, maken we een wandeling door Boston Common om zo uit te komen bij ‘Cheers’. De verplichte fotootjes hier nemen en ondertussen komt de dag op zijn einde. 
We gaan iets eten in de Summer Shack en hopen daarna een partijtje te kunnen bowlen in de bowlingbaan ernaast, maar daar mogen we zonder onze paspoorten, die in de kluis van het hotel liggen, niet binnen. We zien er waarschijnlijk te jong uit. 
We besluiten dan maar de andere buur binnen te wandelen, Bukowski, een biercaf√©, met onnoemelijk veel soorten bieren. Het hoeft niet gezegd dat we weer laat ons bed in lagen…


Joke en Carl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Joke & Carl