dinsdag 4 augustus 2015

THAILAND 2015 (Krabi nightmarket)

Nog nagenietend van onze leuke boottocht van gisteren, trekken we na het ontbijt naar het strand. We hebben eigenlijk nog niet echt het strand uit onze buurt verkend. Bij deze dus….
Gewapend met een spiksplinternieuwe strandmat zoeken we een plekje onder de bomen en nog belangrijker…. vlak bij een beachbar waar je voor een appel en een ei fruitshakes en pannenkoeken kan krijgen. 
We genieten van de rust hier, want ons guesthouse is de laatste dagen een beetje omgetoverd in één of andere centerparks. Blijkbaar laten de werknemers hier in het weekend hun familie overkomen en dat gaat gepaard met een tiental kleine Thaikes die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat ploeteren in het zwembad. Leuk om even af te zien, maar rust is er wel ver te zoeken. 
Hier aan het strand is het zalig…. we blijven hier tot de late namiddag en gaan ons dan opfrissen om Krabi Nightmarket te gaan bezoeken. Deze vindt alleen plaats in het weekend en aan de hoeveelheid volk te zien, enorm populair. Vooral de eetstandjes zijn hier zeer interessant, lekker en goedkoop. De andere spulletjes kan je in Aonang ook vinden en in een beetje rustigere sfeer, dus souvenirshoppen besluiten we hier niet echt te doen. 
In het middan van het marktje hebben ze tafels en stoelen voorzien waar je kan zitten om wat je aan de kraampjes gekocht hebt te verorberen. Na een beetje zoeken vonden we een plaatsje en worden we ondertussen getrakteerd op de plaatselijke talentenshow. Op een groot podium zien we karaoke, dansoptredens, acrobatie, …. grappig!
We keren terug naar Aonang met de bus en drinken hier nog een slaapmutske. Vandaag was een heel ontspannende dag….

Sawadee!


Joke

zalig op het strand

voetfie

selfietje

chillen op het strand

Genieten....

danseresje op de avondmarkt

bamboecocktails

durians

dragonfruit

terrassen

één van de vele kraampjes op de markt

1 opmerking:

Dank je voor je reactie! Joke & Carl