woensdag 4 november 2009

New York 2009

Brooklyn Bridge, vandaag steken we ze over en gaan we de andere kant verkennen. Maar niet voor we eindelijk Krispy Krème donuts hebben gegeten..... de enige plaats waar je ze kan krijgen in in het metro station van Penn Station.
 Dan op naar Brooklyn, dat lijkt wel een andere wereld. Geen hoge gebouwen meer, maar ruimte om te wonen en leuke parkjes.
We eten hier een heerlijke philly cheese steak..... zo lekker dat we er nog eentje bestellen. Hier en daar duiken we een leuk winkeltje in, zoals een dierenwinkeltje waar ze coole outfits hebben voor Nouga. Kunnen we niet laten liggen! In een lokaal supermarktje botsen we op de meest uitgebreide collectie Ben & Jerry's die we al gezien hebben.... ook dat kunnen we niet laten liggen en we belsuiten een potje mee te nemen als snack voor de terugweg over de brug.... ik kan je nu al zeggen dat Ben & Jerry's niet makkelijk te eten is met een plastieken lepel :-)
Het avondeten nemen we vanavond bij famous Famiglia Pizzeria New York! Iedereen bestelt daar een slice, maar wij nemen een hele pizza voor ons samen met alles erop en eraan.... en als hapje een pastaslaatje. Nu dat pastaslaatje blijkt een hele spaghetti te zijn en dan moet die pizza nog komen.... die past net op onze tafel!!!! Nu wten we waarom iedereen een slice neemt. Als Carl wat pikante kruiden op de pizza wil doen, valt het deksel van de schuddoos.... die hele pot op zijn stuk pizza, de hele grond vol...hilarisch! Gelukkig hebben we de rest van de pizza nog.
Een fikseavondwandeling brengt ons naar het sfeervolle Time Square, Chinatown en alle andere bezienswaardigheden in het hartje van New york.ook een bezoekje aan Hooters kunnen we niet laten voorbijgaan. De curly fries zijn hier toppie!
De nacht in NY is adembenemend, alles leeft, bruist en is supermooi verlicht. Carl neemt vanavond foto's met statief.... dat levert vast mooie beelden op!


Krispy crèmes


















zoveel keuze!




















op Brooklyn bridge























mmmmmmmmmmm



NY by night


















Woohoo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Joke & Carl