woensdag 13 augustus 2014

Australië 2014 (Brisbane)

De laatste nacht in onze camper en we hebben heerlijk geslapen! Voor we alles beginnen opruimen in de camper, halen we half a dozen Krispee Kremes :-)
We hebben gisteren nog een hotelletje geboekt in Brisbane, dus we weten waar we deze morgen naartoe moeten rijden. We gaan de zakken droppen en dan onze auto afleveren.
aangekomen in het hotel zijn we aangenaam verrast, een heel netjes en aangenaam hotelletje met een vriendelijke ontvangst. Het is nog maar tien uur, maar we mogen gerust al op onze kamer. We kunnen dus nog even douchen voor we de stad intrekken.
De autodropoff was een beetje raar.... het is hier een feestdag, dus het kantoor is gesloten. We bellen naar het hoofdkantoor en we moeten de sleutel gewoon in een gat in de deur gooien.... hopelijk achteraf geen miserie!
In  Brisbane is er een grote kermis aan de gang en we besluiten te gaan kijken, maar om binnen te komen alleen moet je al 27 dollar betalen. Aangezien we toch zo geen attractiegangers zijn, kiezen we ervorr om de stad in te trekken, we hebben namelijk nog een lijstje af te werken met souveirs die we moeten kopen.
Brisbane zelf is wel een aangename stad, maar drinken, eten, zelfs de bus nemen is hier verschrikkelijk duur.
We vinden ook hier een Nando's en laten ons 's middags nog eens lekker gaan met een heerlijke burger en peri-peri-frietjes.
Vervolgens is het winkel in en winkel uit en vinden we toch alles wat we nodig hebben.
Een terrasje doen zit er met het winderige weer hier niet echt in, dus we duiken een laatste keer een bottleshop in en kopen nog wat laatste biertjes om mee te nemen naar het hotel.
Nog een laatste keer een Hungry Jacks meepikken en dan de bus op.
Op het balkonnetje daar genieten we van onze laatste avond!
Riverside Inn op Kingsfordstreet is een echte aanrader. Basic, maar heel verzorgd, goedkoop en een gratis ontbijtje!
Morgen is het richting luchthaven en back to Belgium!!! We kijken met veel mooie herinneringen terug, maar zullen ook blij zijn om terug bij vrienden en familie te zijn.
See ya'll soon mates,

Joke

Drukke Brisbane

Brisbane Wheel

Riverside Walk

Art in Brisbane

Shop shop shop.....

Brisbane

1 opmerking:

Dank je voor je reactie! Joke & Carl