maandag 29 oktober 2012

Lissabon 2012 - dag 1

Deze ochtend op tijd vertrokken naar de luchthaven van Eindhoven. We zijn goed op tijd en zullen hier enkele uurtjes moeten vertoeven, maar om zo een kleine luchthaven te zijn valt het hier best nog mee. Ze hebben hier een leuk restaurant, dakterras en enkele taxfree shops.
Wanneer we eindelijk mogen inschepen, heeft de stewardess de lange benen van Carl opgemerkt en krijgen we een plaatsje aan de nooduitgang :-)
Dat moeten we vieren met een flesje bubbeltjes.... en zo begint voor ons nu al de vakantie!
Aangekomen in Lissabon, loopt alles vlotjes en een metrorit later staan we voor ons hotel. Dat ziet er ook goed uit en blijkt dat ons ontbijt inbegrepen is! Joehoe!!
Gauw de koffers even dumpen en we gaan meteen op stap om de stad te verkennen. Het is al donker, maar toch krijgen we al een hele leuke eerste indruk van wat ons de volgende dagen te wachten staat. Overal zie je hier kust verschijnen, historische zowel als hedendaagse en dat geeft de stad wel een leuk cachet.
Op een van de grote winkelstraten nemen we plaats op een terrasje en eten we een kleine snack. Ondertussen is het best al laat geworden en keren we terug naar het hotel, met heel veel zin om morgen op verkenning te gaan!

CY!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Joke & Carl