woensdag 15 augustus 2012

Nieuw-Zeeland 2012 (Auckland - Brussel)

Vroeg op vandaag, want de camper terug en we moeten op tijd op de luchthaven zijn. de laatste spullen in de koffers, nog wat orde brengen in de camper en we zijn er klaar voor!
Onderweg naar de luchthaven moet ons geluk er nog maar eens aan geloven!!!! De hele reis, 5500 km, rijden we ongevalvrij en net voor we naar huis vliegen.... Kaboem!
Gelukkig zijn we goed verzekerd denken we meteen.....
Schade bij ons valt mee, maar de andere wagen ziet er niet zo goed uit. De vrouw blijft wonderbaarlijk heel vriendelijk en na het uitwisselen van gegevens (meer is er hier niet nodig) zwaait ze ons nog vrolijk na als we vertrekken. We vonden het vervelend haar zo achter te laten, maar ze stond erop dat we doorreden en toch nog van onze reis zouden genieten!!!! Die Nieuw-Zeelandse vriendelijkheid en hartelijkheid vind je volgens mij nergens anders!!!!
Camper wordt afgeleverd en daar maken ze er ook geen problemen van, we zijn echt blij dat we de full-option verzekering genomen hebben!!
We worden naar de luchthaven gebracht en onze terugtocht (lees 36-uren lijdensweg) kan beginnen.
Eerst Sydney, dan Singapore, Londen en uiteindelijk Brussel. Elke keer opnieuw moeten we wel door de handbagagecontrole.... heel de mikmak uitladen en weer in....pffff.
Gelukkig krijgen we in de airbus deze keer voor Carl wel een goede plaats.... geen stoel voor hem, dus hij heeft alvast beenruimte genoeg. Dat maakt de reis al iets makkelijker. Eten en drinken krijgen we op al onze vluchten in overvloed.
In Heathrow lopen we wat vertraging op omdat ons vliegtuig te laat aankomt.... en dat net in Heathrow.... van een ongezellige luchthaven gesproken! Er zijn leukere plaatsen om je tijd te besteden dan hier. Gelukkig blijft de vertraging beperkt en kunnen we op ons laatste vliegtuig stappen dat ons in minder dan een uur naar Brussel brengt. Gelukkig niet zo lang, want dit vliegtuig heeft zijn beste tijd gehad....
In Zaventem worden we als supersterren onthaald!!!! De meisjes, oma, opa en Nouga staan ons met een spandoek op te wachten!!!!
We hebben thuis veel te vertellen en cadeautjes uit te delen!
We vertrekken graag, genieten van onze reizen, maar denken ook "Home sweet home" als we terug thuis zijn!


Kia ora!

Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Joke & Carl