zondag 31 juli 2011

Sri Lanka 2011

De laatste avond voor vertrek.... wat een druk weekend. Nouga naar de kapper, zelf naar Suikerrock, boodschappen gaan doen voor de schoonouders, kindjes ophalen, kindjes wegbrengen, diertjes wegbrengen en nu nog snel alle vuile kleren van het chirokamp wassen. Carl mag van geluk spreken dat hij vier dagen Suikerrockt, want ik ben bijna dol gedraaid.
Maar nu is het einde in zicht... alles staat zo goed als klaar. (het pc- en fotomateriaal is Carl zijn afdeling en dat zal voor morgenvroeg zijn). Nu enkel wachten op de wasmachine en aftellen.
Poes doen we morgenvoormiddag weg en dan rijden we meteen door naar de luchthaven. Ons kennende zijn we er beter te vroeg als te laat, want er loopt elke keer wel iets mis.
En de reis begint natuurlijk pas als we op de luchthaven een Starbucks hebben gedronken! :-)
We kijken er enorm naar uit, maar zijn al zo druk bezig geweest dat we het eigenlijk nog niet ten volle beseffen dat we morgen weg zijn!


3 opmerkingen:

  1. Wel super goed op tijd voor jullie vlucht. We hopen dat jullie je aansluiting met volgende vlucht halen. Geniet ervan he!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hela !!!! lieverdjes ! Blij dat jullie één lieverdje bij ons gelaten hebben !! Thomas moest even aanpassen maar Thomas en snow zijn nu al de dikste vrienden. Snow luister zowaar naar hem !!!! Hij is super aanhankelijk en volgt ons overal :) en zeker als er te aaien valt !!
    Van de keerborstel en stofzuiger schrikt hij als geen ander dus joke : k vraag me af hoeveel jij écht kuist :). In elk geval is onze thomas al een heel dozenconstructie aan het maken voor hem en hij kijkt toe :). Het enige vervelende is dat hij 'weent' als hij niet buiten mag. Bijgevolg hos ik of thomas regelmatig achter hem aan met als gevolg dat de ladder er al aan te pas kwam om hem uit de boom te halen :). K zal blij zijn als ik vanmiddag een 'lesje' heb voor echte kittens zodat hij rustig buiten kan :). In elk geval genieten wij hier van hem en eet hij de oren van ons hoofd (maar is ook niet erg, een echt bourgondiër). En euh, k weet niet wat er bij jullie rond 22 uur aan de gang is maar dan waant diene zich hier een complete tijger ! In elk geval ga ik nu genieten van jullie blog en roept bij mij herinnering op want ja, k vond sri lanka de moeite !! enjoy !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Keerborstel? Stofzuiger?..... dat zijn die dingen die ik om 22.00 uur vastgrabbel.
    Hier alles ok, zijn nu in Anuradhapura en gaan morgen de Ancient City bezoeken.....

    groetjes aan iedereen in België!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Joke & Carl