donderdag 5 augustus 2010

LAOS 2010 (Vientiane)

Oef!! Gisteren eindelijk aangekomen na een omzwerving van een 24-tal uren, wachten, vliegen, paspoortcontroles.... We zijn rond 21u aangekomen in ons hotel dat we via internet geboekt hadden :-) Niet het allerbeste idee natuurlijk...vanmorgen zijn we toch maar naar een andere guesthouse getrokken...een upgrade!! Van 11 euro naar maar liefst een decadente 17 euro!! We leven maar ene keer! :-)


Na aankomst zijn we onmiddelijk naar een restaurantje getrokken om onze eerste (heerlijke) laosiaanse maaltijd te gaan verorberen en door te spoelen met de lokale delicatesse Beerlao!! Vooral geliefd door zijn hoeveelheid (een pintje = 65Cl en kost een euro).


Daarna nog een kleine wandeling gemaakt langs de Mekong, cafeetje opgezocht en nog een slaapmutsje gedronken, want de vermoeidheid won het langzamerhand van ons enthousiasme :-)


Vanmorgen eigenlijk betrekkelijk laat opgestaan om de jetlag uit ons lijf te krijgen, verkast naar nieuw guesthouse dus en nu koffietje aan het drinken in het internet cafe. We gaan nu de rest van de dag rondkuieren in Vientiane, de walking tour volgen uit de lonely planet en ons tegoed doen aan de lokale specialiteiten :-) Sabadee!! (of zoiets)


















4 opmerkingen:

  1. hé mateke
    ge doet da ginder heel goe;)
    laat je maar gaan zunne,zoals je zegt je leeft maar 1 keer,ja als je dagelijks met pijn loopt heb je daar allemaal geen zin in,dus geniet maar zoveel je kan en natuurlijk wees voorzichtig hé,want wil met jou nog een koffie drinken en sigaretje roken zunne.
    groetjes uit het wisselvallige belgie
    patje de klusser

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai, ben wat jaloers ! Keifijn jullie te kunnen volgen ! (zo ben je nog een stukje in m'n buurt :)) In elk geval moet ik zeggen dat je al super straaaaalt op de foto's en dat al na één dagje !!! En dat 'zoeken' naar die guesthouses, goh, je moet ginds niet veel doen he buiten relaxen, verblijf en eten zoeken en BELEVEN ! in elk geval blij dat jullie goed zijn toegekomen ! dikke knuffels voor jullie ! xxx Hier is alles super onder controle :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn goed bezig hoor, fijn dat we wat kunnen meegenieten!

    Een heel andere wereld komt jullie tegemoet, heel lieve en brave mensen, mooie natuur, lekker eten enzoveel meer.

    Ontdek en geniet er met volle teugen van.

    We kijken alvast uit naar een paar sprekende beelden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jullie doen da goe. zorg maar dat jullie zoveel mogelijk te zien krijgen en niet te veel van die grote flessen drinken he dikke kus van ons en ook voor den Carl

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Joke & Carl